O Kompaniji

Jugopromet Mladenovac

Porodično preduzeće JUGOPROMET ADS D.O.O je osnovano 1989. godine sa 100% privatnim kapitalom. Pretežna delatnost preduzeća je unutrašnja i spoljna trgovina. U programu su proizvodnja i usluge.

Najveći obim saradnje realizujemo sa Elektroprivredom Srbije, Srbijašumama, Ministarstvom odbrane i ostalim privrednim subjektima iz javnog i privatnog sektora.

jugopromet mladenovac

Prodajni program

Dugi niz godina se bavimo prodajom, uvozom i servisiranjem novih mašina i mehanizacije za poljoprivredu ,građevinarstvo ,šumarstvo i komunalne delatnosti

Ovlašćeni smo predstavnici i distributeri nekoliko domaćih ,evropskih i svetskih brendova iz ovih privrednih oblasti.

U ponudi imamo program viljuškara svih modela ,nosivosti od jedno do 30 tona ,na gas-benzin, električni i dizel pogon ,paletare ,stakere ,telehendlere ,dizalice i platforme za rad na visini.

Prodajemo traktore domaćih i inostranih proizvođača snage od 20 KS do 250 KS, samohodnih i priključnih mašina za ratarstvo ,voćarstvo i povrtarstvo. Kupcima nudimo povoljne uslove finansiranja preko poslovnih banaka i korišćenje subvencija i podsticaja od strane Ministarstva poljoprivrede , agrarnih fondova i jedinica lokalnih i regionalnih uprava.

U saradnji sa vodećim evropskim proizvođačima opreme za šumarstvo i komunalne delatnosti nudimo mašine vrhunskog i prepoznatljivog kvaliteta za rad u teškim i zahtevnim uslovima eksploatacije.

Vršimo postprodajnu podršku svojim kupcima u toku garantnog i van garantnog roka ,servisiranje i prodaju rezervnh delova.

Za više informacija nas kontaktirajte, stojimo Vam na usluzi.

traktori